اپسود(اینترنت پرسرعت و دانلود)
اپسود(اینترنت پرسرعت و دانلود)

اپسود(اینترنت پرسرعت و دانلود)

high speed internet and download

نرم افزار حسابداری مدارس School Accounting | آخرین نگارش و آپدیت تاریخ اسفند 1401

نرم افزار حسابداری مدارس School Accounting آخرین نگارش و آپدیت تاریخ اسفند 1401
دسته بندی حسابداری
بازدید ها 4
فرمت فایل zip
حجم فایل 31307 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 1
نرم افزار حسابداری مدارس School Accounting | آخرین نگارش و آپدیت تاریخ اسفند 1401

فروشنده فایل

کد کاربری 29791
کاربر

همکاران فرهنگی که در ارسال اطلاعات در برنامه حسابداری مدرسه یا زدن سند جدید و اپدیت برنامه مشکل دارند می توانند پکیج حسابداری زیر که به صورت کاملا اصلاح شده و تست شده در مدارس تهیه شده را جهت ادامه استفاده از این برنامه دانلود و نصب نمایید.

راهنمای نصب و استفاده از نرم افزار جسابداری مدرسه را هم پس از دانلود این پکیج میتوانید مشاهده نمایید.

در صورت بروز هر مشکلی در اجرا یا نصب آن می توانید از بنده مشاوره بگیرید.

نرم افزار صد در صد تست شده و تضمینی است.

آخرین نگارش و آپدیت نرم افزار حسابداری مدارس School Accounting آخرین نگارش اسفند 1401

حل مشکل ارسال به منطقه در این نسخه

در صورت تمایل میتوانید از ما درخواست کنید تا با اتصال به سیستم شما مشکل حسابداری شما رو حل کنیم -

دانلود کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی


کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی

امروزه تقریباً در هر جایی، از مقالات و کتاب‌های علمی و تخصصی تا اخبار شبانگاهی و حتی تبلیغ وسایل دست‌فروشان مترو، با واژه «نانو» برخورد می‌کنیم؛ اما این واژه به چه معنایی است و چرا فناوری نانو از اهمیت خاصی برخوردار است؟ چرا وسایلی که با استفاده از این فناوری ساخته شده‌اند دارای ویژگی‌های متمایزی نسبت به همنوعان معمولی خود هستند؟ ما در قالب سلسله

دانلود کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی

کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی
تحقیق درباره کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی
مقاله درمورد کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی
فناوری نانو
نانو
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل docx
حجم فایل 3709 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 53

تعداد صفحه:  53

نوع فایل:  Word 

فرمت فایل:  docx 

***  قابل ویـرایش

 

 


فهرست مطالب

عنوان                                                                                                                          صفحه

چکیده                                                                                                                                                             1

فصل اول

معرفی فناوری نانو

1- 1- مقدمه                                                                                                                                                  3

1-2- تعریف فناوری نانو                                                                                                                              4

1-3- تاریخچه فناوری نانو                                                                                                                           6

1-4- فناوری نانو در دوران باستان                                                                                                              6

1-5- فناوری نانو در زمان مدرن                                                                                                                 8

1-6- روش ساخت تجهیزات در فناوری نانو                                                                                          13

1-7- مواد نانو                                                                                                                                             15

1-8- کاربردهای فناوری نانو                                                                                                                    17

فصل دوم

کاربردی فناوری نانو  در کشاورزی و صنایع غذایی

2-1- مقدمه                                                                                                                                                 23

2-2- کاربرد نانو در کشاورزی                                                                                                                25

2-2-1- استخراج DNA از گیاهان با کیت نانومغناطیسی                                                                    25

2-2-2-  افزایش کارایی تغذیه گیاهان با نانوکودهای شیمیایی                                                            25

2-2-3-  صرفه جویی در مصرف آب و اصلاح خاک با استفاده از نانو سوپرجاذب                        27

2-2-4- افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی با استفاده از نانوجاذب های زئولیتی                   29

2-3- کاربرد نانو در ماشین آلات و تجهیرات صنایع غذایی                                                                 31

2-4- کاربرد نانو در فرآوری مواد غذایی                                                                                               33

2-5- نقش فناوری نانو در پردازش غذا                                                                                                   33

2-6- نقش فناوری نانو در تثبیت و پوشش دهی آنزیم ها                                                                     33

2-7- نقش فناوری نانو در امولسیون های مواد غذایی                                                                           34

2-8-  نقش فناوری نانو در سنتز غذا                                                                                                        36

2-9- نقش فناوری نانو در حامل های لیپیدی در صنایع غذایی                                                            36

2-10- نقش فناوری نانو در فیلتراسیون                                                                                                    37

2-11- رویکردهای دستکاری مواد در مقیاس نانو                                                                                 37

2-11-1- تولید نانو مواد                                                                                                                           37

2-11-2- آسیاب کردن                                                                                                                            38

2-11-3- هموژنیزه کردن                                                                                                                         39

2-12- فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی                                                                                         39

2-13- نانوکامپوزیت های پلیمری غیر قابل نفوذ                                                                                    39

2-14- نانوذرات و نانوکامپوزیت های نقره، مس، تیتانیوم و خواص ضد میکروبی آنها در بسته بندی مواد غذایی                                                                                                                   40

2-15- نائو سنسورها و بسته بندی های هوشمند                                                                                      42        

2-16- بسته بندی های بهبود یافته با فناوری پلاسمای سرد                                                                    42

2-17- کاربرد نانو در نگهداری و انبارداری مواد غذایی                                                                      43

2-17-1- اعلام انقضای مواد غذایی با نانو برچسب هوشمند                                                                43

2-17-2- آئروژل ها، بهترین عایق حرارتی                                                                                             44

نتیجه گیری                                                                                                                                                   46

منابع                                                                                                                                                              47

 

 

 

 

 

 

 

 

فهرست اشکال

عنوان                                                                                                                          صفحه

شکل 1-1: مقایسه ابعاد نانو، میکرو و ماکرو                                                                                              5

شکل 1-2: جام شیشه‌ای در موزه انگلستان.                                                                                                6

شکل 1-3:  ظرف سرامیکی رنگارنگ درخشنده                                                                                      7

شکل 1-4:  شمشیر سابر دمشقی.                                                                                                                 7

شکل 1-5:  ساخت علامت تجاری شرکت IBM با استفاده از ۳۵ عدد اتم زنون                              10

شکل 1-6:  برش عرضی نانولوله کربنی چند لایه                                                                                    10

شکل 1-7:  خودرو در ابعاد نانو که با افزایش دما بر سطح طلا حرکت می‌کند.                                12

شکل 1-8:  دو روش کلی برای ساخت مواد نانو                                                                                    15

شکل 1-9:  مواد نانو صفر، یک، دو و سه بعدی                                                                                     17

شکل 1-10: طراحی آزمایشگاه کاملی برای تشخیص ژن با استفاده از فناوری نانو                            19

شکل 1-11: حسگر نانو برای شناسایی گازهای شیمیایی بر اساس تغییر در مقاومت مدار                 20

 

 

 

 

چکیده

 فناوری نانو به عنوان یک فناوری نوین در توسعه بسیاری از عرصه های علمی و صنعتی، توانسته است به خوبی جایگاه خود را در علوم کشاورزی و صنایع وابسته آن به اثبات برساند و امروزه بیشتر کاربردهای نانو در این عرصه تجاری سازی شده است. مقاله حاضر، یک مقاله مروری است و با توجه به اطلاعات گردآوری شده، کاربرد نانو در صنعت غذا، در ۵ بخش کشاورزی، ماشین آلات و تجهیزات، فراوری، بسته بندی و انبارداری تنظیم گردیده است. مورد مطالعه این تحقیق شرکت صنایع غذایی سحر همدان می باشد و مطالب متناسب با فرایندهای موجود در این شرکت جمع آوری شده است. استخراج DNA از گیاهان، افزایش کارایی تغذیه گیاهان با نانو کودهای شیمیایی، صرفه جویی در مصرف آب و اصلاح خاک با استفاده از نانو سوپر جاذب و افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی با استفاده از نانوجاذب های زئولیتی از کاربردهای نانو در کشاورزی است، همچنین فناوری تائو میتواند در پردازش غذاء در تثبیت و پوشش دهی آنزیم هاء در امولسیون های مواد غذایی، نقش فناوری نانو در سنتز غذاء در حامل های لیپیدی در صنایع غذایی، در فیلتراسیون و رویکردهای دستکاری مواد نفش داشته باشد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل اول

معرفی فناوری نانو 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1- 1- مقدمه

امروزه تقریباً در هر جایی، از مقالات و کتاب‌های علمی و تخصصی تا اخبار شبانگاهی و حتی تبلیغ وسایل دست‌فروشان مترو، با واژه «نانو» برخورد می‌کنیم؛ اما این واژه به چه معنایی است و چرا فناوری نانو از اهمیت خاصی برخوردار است؟ چرا وسایلی که با استفاده از این فناوری ساخته شده‌اند دارای ویژگی‌های متمایزی نسبت به همنوعان معمولی خود هستند؟ ما در قالب سلسله مقالاتی درباره فناوری نانو، تلاش می‌کنیم شما را با مفاهیم کلی و ابتدایی این علم آشنا کنیم و کاربردهای نوین این فناوری در شاخه‌های گوناگون علم را بررسی کنیم تا شما بتوانید از آن در زندگی و کار خود استفاده کنید.

دانلود کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی

دانلود کامل ترین بسته آموزشی و خلاصه کتاب و جزوه و پاورپوینت روشها و فنون تدریس (مهارت های آموزشی و پرورشی) حسن شعبانی


دانلود کامل ترین بسته آموزشی و خلاصه کتاب و جزوه و پاورپوینت روشها و فنون تدریس (مهارت های آموزشی و پرورشی) حسن شعبانی

محتوای آماده شده ۱ پاورپوینت مهارتهای آموزشی و پرورشی، روشها و فنون تدریس دکتر حسن شعبانی ۳۷۳ اسلاید (قابل ویرایش) ۲ خلاصه کتاب مهارت های آموزشی دکتر حسن شعبانی (۱۱۱ صفحه) پی دی اف ۳– جزوه ای کامل و جامع از کتاب روش ها و فنون تدریس شعبانی ۲۱۴ صفحه pdf ۴ خلاصه کتاب شامل مطالب مهم همراه با تست متنوع ۶ خلاصه کم حجم کتاب مهارت های آموزش

دانلود دانلود کامل ترین بسته آموزشی و خلاصه کتاب و جزوه و پاورپوینت روشها و فنون تدریس (مهارت های آموزشی و پرورشی) حسن شعبانی

دانلود خلاصه کتاب روشها و فنون تدریس شعبانی
دانلود سوالات رایگان کتاب فنون تدریس شعبانی
دانلود جزوه و تست فنون تدریس شعبانی
دانلود پاورپوینت pdf word کتاب فنون تدریس شعبانی
دانلود کتاب فنون تدریس حسن شعبانی
مهارت های آموزشی و پرورشی
استخدام
آزمون استخدام آموزش و پرورش
آموزگاری ابتدایی
استخدام آموزگار ابتدایی
اموزگار ابتدایی
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل pdf
حجم فایل 44655 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 800

کاملترین بسته آموزشی در مورد کتاب روشها و فنون تدریس دکتر شعبانی 

مناسب برای آزمون استخدام آموزش و پرورش

دانلود دانلود کامل ترین بسته آموزشی و خلاصه کتاب و جزوه و پاورپوینت روشها و فنون تدریس (مهارت های آموزشی و پرورشی) حسن شعبانی

دانلود کتاب رسم فنی و نقشه های صنعتی یک نوشته احمد متقی پور - مبین متقی پور (جدید)


دانلود کتاب رسم فنی و نقشه های صنعتی یک نوشته احمد متقی پور - مبین متقی پور (جدید)

کتاب PDF رسم فنی و نقشه های صنعتی یک (1) ویرایش جدید نوشته احمد متقی پور مبین متقی پورکتاب PDF رسم فنی و نقشه های صنعتی یک (1) ویرایش جدید نوشته احمد متقی پور مبین متقی پورکتاب PDF رسم فنی و نقشه های صنعتی یک (1) ویرایش جدید نوشته احمد متقی پور مبین متقی پور

دانلود دانلود کتاب رسم فنی و نقشه های صنعتی یک نوشته احمد متقی پور - مبین متقی پور (جدید)

کتاب رسم فنی و نقشه های صنعتی یک ویرایش جدید نوشته احمد متقی پور مبین متقی پور
دسته بندی نقشه برداری
فرمت فایل pdf
حجم فایل 22173 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 362

دانلود کتاب رسم فنی و نقشه های صنعتی یک نوشته احمد متقی پور - مبین متقی پور( جدید)PDF 


کاملترین فایل موجود در اینترنت میباشد،جهت تهیه همه کاربران قیمت بسیار پایینی را در نظر گرفتیم


 


دانلود دانلود کتاب رسم فنی و نقشه های صنعتی یک نوشته احمد متقی پور - مبین متقی پور (جدید)